1a divisió

Les àrbitres paren l’inici de la temporada

Lliga femenina. El comitè arbitral oferirà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, una roda de premsa per explicar els motius de la vaga indefinida

Estava previst que avui comencés la nova temporada de la lliga de futbol femení, que per primera vegada és una competició oficialment professional, però la protesta iniciada dijous per les àrbitres i les àrbitres assistents no ha trobat una solució a temps. El comitè arbitral de la primera divisió femenina va emetre un comunicat ahir al vespre anunciant que dilluns oferirà una roda de premsa des de Las Rozas prevista per a 2/4 d’1 del migdia en què s’exposarà el perquè de l’aturada de la seva activitat.

Només un parell de dies abans de l’inici de la competició, les col·legiades van comunicar que no dirigirien cap partit fins que no milloressin les seves condicions contractuals. “En el context d’una nova competició professional, considerem que l’arbitratge femení ha de tenir unes condicions mínimes per a l’exercici de la nostra activitat dins de la competició professional. No és concebible que l’estament arbitral quedi al marge d’un creixement que considerem tan just com necessari”, indicaven en l’escrit.

Ahir les àrbitres ja es van negar a desplaçar-se a les localitats on es juguen els partits, i tot i que tant la Federació Espanyola de Futbol com la patronal de la Liga F i el CSD van mantenir converses durant tot el dia per mirar de desbloquejar la situació, no van aconseguir arribar a cap acord. Aquest fet s’afegeix al mal regust que va deixar a principis del mes passat la demora en la publicació del calendari de lliga.

Alhama-Madrid Avui, 12h
Atl.Madrid-R. Sociedad Avui, 12h
Vila-real-R. Madrid Avui, 16h
Granadilla-Athletic Avui, 18h
Llevant-Alavés Demà, 12h
Huelva-Sevilla Demà, 12h
València-Betis Demà, 16h
Llevant L.P.-Barça Demà, 18h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)