El Girona B s’estrena amb un triomf contra la Muntanyesa (2-1)

El Girona B ha arrencat la temporada aquest migdia rebent la visita a Riudarenes de la Muntanyesa, un dels nouvinguts a la categoria després d’assolir l’ascens la temporada passada. Els d’Axel Vizuete, amb Artero i Joel Roca en l’onze inicial, han patit en alguns moments de la segona part, però han aconseguit la victòria per començar el curs de la millor manera possible. Karim ha estat l’encarregat d’obrir la llauna (19’) i poc després Joel Roca ha marcat el 2-0 (23’). Abans del descans, però, la Muntanyesa ha retallat la diferència amb un gol d’Osorio i en la segona part ha tingut ocasions per signar l’empat.