Champions

L’Inter no falla i supera el Viktoria Plzen (0-2)

Els dos altres rivals de grup del Barça, Viktoria Plzen i Inter, han obert la segona jornada d’aquesta Champions. El conjunt italià ha sumat els primers tres punts després de derrotar els txecs per 0-2.

L’Inter, que va perdre en el debut contra el Bayern, ha dominat clarament el primer temps. Dzeko ha posat per davant als de Simone Inzaghi al minut 20 amb una bona definició. Ja a la segona part, el Viktoria Plzen s’ha quedat amb un futbolista menys en els primers compassos. Tot i això, l’Inter ha jugat amb foc i els locals han fregat l’empat. El partit ha quedat vist per a sentència al minut 70, quan Dumfries ha culminat un contraatac i ha situat el 0-2 definitiu.

L’Inter suma tres punts, mentre que el Viktoria Plzen continua sense puntuar.