Champions

L’Atlético, sense resposta a Leverkusen

A les acaballes. Els madrilenys han perdut 2-0 amb dues dianes alemanyes en el 83 i el 87’. Els de Simeone, massa garrepes en el primer acte, han intentat estirar línies en la segona part però els alemanys han sabut trobar més espais

La resta de la segona jornada de la fase de grups del dia ha deixat resultats de tota mena. L’Atlético ha perdut 2-0 en la seva visita al Bayer Leverkusen encaixant dues dianes en el tram final del matx (83’ i 87’); en el mateix grup B, el Bruges ha passat per damunt del Porto a O Dragao (0-4) amb un Ferran Jutglà estel·lar que ha fet el 0-1 de penal i ha assistit en el 0-2.

En el grup A, el Liverpool ha hagut de suar per superar l’Ajax a Anfield (2-1), mentre que en el grup D, l’Eintracht ha superat per la mínima a l’Olympique de Marsella (0-1), en un duel marcat pels incidents entre les dues aficions abans i durant el matx –en aquest mateix grup, a la tarda, l’Sporting de Portugal ha superat el Tottenham amb dues dianes en el 90 i el 93.

Fluix Atlético

El conjunt matalasser no ha fet un bon partit a Alemanya. Els de Simeone han fet una primera part molt plana marcada però per una jugada a dins de l’àrea local que l’àrbitre, incomprensiblement no ha assenyalat com a penal. Ni el col·legiat ni el VAR han xiulat unes mans clares de Tapsoba amb els braços separats que hagués pogut canviar el partit (23’). En la segona, el Leverkusen ha estat millor en línies generals i en la mateixa jugada Schick ha estavellat una pilota al travesser i Hlozek a la base del pal (48’).

Quan el Cholo havia decidit introduir canvis ofensius amb l’entrada de Carrasco i Griezmann (de nou en el 63) per Reinildo i Nahuel Molina, els locals han sabut trobar espais i fer mal als blanc-i-vermells, que al final no han pogut evitar la derrota amb els gols d’Andrich, amb un xut amb l’interior dret ajustat des de la frontal (83’) després d’una assistència de Frimpong i Diaby, que ha executat una bona contra amb molta velocitat, de nou, a centrada al segon pal del mateix Frimpong (87’).

Jutglà meravella a Europa

El de Sant Julià de Vilatorta s’ha erigit en un dels protagonistes de la golejada del Bruges a O Dragao contra el Porto (0-4). El català ha forçat una pena màxima que ell mateix ha executat (15’) i en l’inici de la segona ha assistit a Sowah en el 0-2 que ha deixat estabornit als portuguesos. Els belgues s’han agradat i han acabat fent dues dianes més a través d’Olsen (52’) i Nusa (89’).

El Liverpool sua i venç

Els de Jurgen Klopp han hagut d’esperar al minut 89 per superar un combatiu Ajax que havia igualat una diana inicial de Salah (17’). Kudus ha fet un golàs rematant al pal curt per on Alisson no ha pogut ni olorar l’esfèrica(27’), però finalment, després d’insistir i persistir, Matip ha rematat amb el cap a gol en la sortida d’un corner (89’).

Incidents a Marsella

L’Eintracht es va endur un duel marcat pels incidents entre l’afició alemanya i la del Marsella abans i durant l’enfrontament. Lindstrom ha aprofitat un mal refús defensiu per afusellar Pau López i fer el 0-1 definitiu en el 43.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)