Més futbol

Deschamps sobre Griezmann: “Almenys no està cansat!”

El seleccionador de França, Didier Deschamps, ha opinat sobre la situació surrealista que viu Antoine Griezmann a l’Atlético de Madrid, durant la roda de premsa posterior a la presentació de la llista de jugadors convocats per als dos darrers enfrontaments de la Nations League.

“Almenys no està cansat!”, ha assenyalat Didier fent broma. Després ha continuat més seriós dient que “malgrat el temps que se li concedeix, segueix sent un jugador important i decisiu per al seu club”, però no amaga que la situació l’amoïna perquè “fa temps que no juga un partit sencer i aspira a més”. També ha recalcat que s’està “adaptant a aquesta situació contractual que preocupa als clubs i als jugadors. La meva funció és fer-los saber que sóc solidari i atent perquè les coses els vagin millor quan estiguin amb nosaltres”.

Griezmann només juga uns quants minuts per partit perquè el conjunt ’colchonero’ no vol pagar els 40 milions d’euros al Barça en concepte d’una clàusula del contracte de cessió que determina que si Griezmann juga un percentatge determinat d’enfrontaments, els madrilenys han de desembutxacar els diners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)