1a divisió FEF

La primera victòria, en l’últim sospir

El Cornellà trenca la mala ratxa i suma els primers tres punts de la temporada guanyant a l’Atlètic Balears a l’últim minut (1-0)

Primera victòria i primers tres punts de la temporada pel Cornellà. L’equip de Gonzalo Riutort no havia estat capaç de puntuar en les tres primeres jornades, però avui ha superat a l’Atlètic Balears a l’RCDE Stadium (1-0) amb una diana en el darrer segon d’Eliseo Falcón en un servei de cantonada. Els verds han decantat a pilota aturada un partit molt igualat i han derrotat a l’equip de Jordi Roger, que havia fet dos pals anteriorment.

La primera part ha arrencat sense un dominador clar i amb alternances en el control de la pilota. Les poques ocasions de gol han arribat de manera força aïllada. La primera pel Cornellà ha estat al minut 2. Gil Muntadas ha executat una falta lateral des del vèrtex dret de l’àrea amb un bon xut a porteria, obligant a actuar al porter Lucas Díaz.

Però la més clara del primer temps ha estat pels balears. Carlos Ramos ha trobat a Dioni amb una gran passada entre central i carriler, Lucas Anacker s’ha fet enorme i li ha guanyat l’u contra u al davanter. El rebuig li ha caigut a Pastrana a l’interior de l’àrea i ha acabat estavellant la pilota al pal.

A la segona part la tònica no ha canviat. Màxima igualtat. Però han passat encara menys coses que durant els primers quaranta-cinc minuts. Poques arribades a àrea contrària i els dos equips jugant la carta de la centrada lateral, poc productiva avui. El primer xut a porteria del segon temps ha arribat al 87. Uzo ha rematat creuat des de l’interior de l’àrea i Lucas ha tret una gran mà per evitar el 0 a 1. El mateix davanter nigerià ha protagonitzat el segon pocs minuts després. S’ha desfet de dos rivals amb una gran jugada i ha llençat una fuetada des de la frontal que ha impactat a la creueta.

Molt poc del Cornellà ofensivament, però en el darrer minut ha aprofitat un córner per marcar i fer-se amb els tres punts. L’ha llençat Ramón Folch, ha pentinat Gerard Martin i Eliseo Falcón ha controlat i rematat des del punt de penal per donar la primera victòria al seu equip. Els primers punts del Cornellà aquesta temporada i els primers a l’RCDE Stadium que li permeten deixar la cua de la classificació, on cau ara el Numancia.

Destacar també el “debut” d’Isaac Nana. El mig centre senegalès va signar per l’equip de Riutort fa tres dies –estava sense equip–, malgrat que ja hi havia jugat la segona part de la temporada passada i fa dues campanyes. També ha debutat el davanter Àlex López. La setmana vinent els verds tornaran a jugar a casa, i rebran la visita d’un altre dels candidats a ocupar les posicions capdavanteres del grup, el Castelló.