1a divisió FEF

Derrota al camp del líder

El Sabadell competeix fins al final, però acaba caient al camp de l’Alcoià (2-1) i no ha puntuat en cap dels dos duels disputats a domicili

El Sabadell ha caigut al camp de l’Alcoià (2-1) en un partit molt complicat i encaixa la segona derrota a domicili, on encara no ha puntuat. Els arlequinats han competit fins al final, però han acabat sucumbint al camp de l’actual líder de la categoria, amb 10 punts de 12.

El partit ha estat marcat per la intensitat i la disputa en els duels. Poca continuïtat futbolística, protagonisme pel joc directe i l’estratègia. I en això, dins la igualtat general, l’Alcoià ha estat superior en alguns trams.

El primer gol ha arribat en un moment decisiu, just abans del descans. El central Raúl González ha rematat un servei de cantonada per avançar als locals. Cop dur pel Sabadell, però els de Gabri García han reaccionat a la perfecció just al tornar dels vestidors. Joanet ha posat l’empat a u. I ben poc ha durat l’alegria. Cinc minuts després Raúl Alcaina ha entrat a l’àrea i ha definit amb un xut creuat per superar a Víctor Vidal. Ho ha intentat fins al final el conjunt arlequinat, però sense gaires opcions clares per trobar l’empat davant un bloc molt sòlid.

El Sabadell ha perdut els dos partits fora de casa, però ambdós en camps molt complicats. 4 punts de 12 i la setmana vinent l’equip rebrà la visita del Calahorra a la Nova Creu Alta.