Més futbol

Les jugadores responen: “En cap cas hem renunciat a la selecció espanyola”

Les jugadores han trencat el silenci amb un comunicat públic, on diuen que “no hem demanat el cessament del seleccionador”

Les quinze jugadores de la selecció espanyola que ahir van enviar un correu electrònic a la Federació Espanyola sol·licitant no ser convocades pels pròxims partits del combinat nacional, han emès aquesta tarda un comunicat conjunt, en què també s’hi ha afegit Alexia Putellas.

En el comunicat, les jugadores han lamentat que la RFEF “hagi fet públic de forma parcial i interessada, una comunicació privada” i “amb informació que afecta la nostra salut”. També han deixat clar que “en cap cas hem renunciat a la selecció espanyola tal com assenyala en el seu comunicat oficial la RFEF. Com vam dir en la nostra comunicació privada, hem mantingut, mantenim i mantindrem un compromís inqüestionable amb la selecció espanyola”. Les jugadores han insistit en “no ser convocades fins que no es reverteixi situacions que afecten el nostre estat emocional i personal, al nostre rendiment i, en conseqüència, als resultats de la selecció, i que ens podrien derivar en indesitjables lesions”. Han dit que aquests “són els motius que ens porten a prendre aquesta decisió”. I és que afirmen que “volem una aposta decidida per un projecte professional en què es cuidin tots els aspectes per treure el màxim rendiment a un grup de jugadores amb les quals considerem que es poden aconseguir més i millors objectius”.

També han comentat que “mai hem demanat el cessament del seleccionador” perquè “entenem que el nostre treball no és en cap cas escollir aquest càrrec, però sí expressar de forma constructiva i honesta el que considerem que pot millorar el rendiment del grup”. Les internacionals espanyoles han lamentat que la seva decisió de no anar convocades està penalitzant “la nostra carrera professional, la nostra economia i, per descomptat, continuar construint alguna cosa important en el futbol femení”.

Per últim, han estat contundents, i han afirmat que “no tolerarem el to d’infantilització amb el que la RFEF finalitza el seu comunicat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)