1a divisió FEF

La UE Cornellà condemna els actes violents produïts a l’exterior de l’RCDE Stadium

La Unió Esportiva Cornellà ha emès un comunicat en el qual condemna els actes violents entre aficionats que s’han produït aquesta tarda a l’exterior de l’RCDE Stadium minuts abans del partit que els enfronta al Castelló (16h). El Castelló, que també ha emès un comunicat per lamentar els fets succeïts, ha explicat que “un grup d’encaputxats ha esperat als autobusos de la nostra afició amb pals. Dins els autobusos s’hi trobaven famílies amb nens i nenes que han quedat atemorits després del que ha passat”. L’entitat catalana ha assegurat que “en cas de confirmar una vinculació directa d’aficionats del club, es prendran mesures de suspensió i expulsió per tots els implicats”.

Aquests fets arriben dos dies després dels incidents que es van produir a la conclusió del partit que van disputar les seleccions de Xile i el Marroc. L’amistós entre els dos combinats es va jugar a l’RCDE Stadium amb normalitat fins que, al final, centenars d’aficionats van envair la gespa i van causar diversos desperfectes a les instal·lacions de l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)