Champions

Lopetegui diu adeu

A la història de Julen Lopetegui i el Sevilla s’ha acabat. El tècnic guipuscoà ja tenia peu i mig a fora del club abans del partit d’aquesta nit al Sánchez Pizjuán contra el Dortmund, però el resultat (1-4) l’empeny definitivament fora del club. De fet, en una imatge surrealista, ja que l’entrenador no ha estat encara destituït, ja s’ha acomiadat després de la derrota sobre la gespa, davant d’una afició que l’ha ovacionat. Jorge Sampaoli, preparat, serà el seu relleu si, com té tota la pinta, el president Pepe Castro destitueix Lopetegui.

Poca vida ha tingut el partit, en un estadi encès per la situació d’un equip que a la mitja part ja perdia 0-3 amb els gols de Guerreiro, Bellingham i Adeyemi. Després del descans ha escurçat distàncies En-Nesyiri, però poc després Brandt ha tornat a ensorrar qualsevol opció pels sevillistes amb el quart.

Haaland, més gols

Se li ha posat, a més, al Sevilla (1 punt) pràcticament impossible ja la classificació pels vuitens, ja que de ls tres partits que li queden dos son al camp del Dortmund (6 punts) i un altre al del Manchester City, que ha golejat (5-0) al Copenhague. Haaland, amb un dolblet, ha tornat a posar el seu segell.

Golàs de Messi en l’empat del PSG

El grup H s’estreny, amb la primera victòria de la Juve (3-1), que suma tres punts i l’empat entre PSG i Benfica (1-1) amb un golàs de Messi, tots dos amb 7 punts.

Marca Auba

També igualat està el grup E, amb Salzburg amb 5 punts, Chelsea amb 4, Milan amb 4 i Dinamo Zagreb amb 3. Avui L’equip blue ha superat (3-0) amb solvència el Milan, en un partit en què han marcat Aubameyang, Fofana i James.