Champions

Li cauen els gols de les butxaques

Champions. L’ariet noruec impulsa la golejada del Manchester City amb un nou doblet. Ha fet 18 gols en 12 partits

Tot i que el seu potencial es veia de lluny, no deixa de sorprendre el rendiment que està oferint Erling Haaland en els seus primers passos com a futbolista del Manchester City. Li estan caient els gols de les butxaques a l’ariet de 22 anys, que venia de marcar un hat-trick en el derbi de Manchester el cap de setmana i ahir va continuar al mateix ritme amb un doblet al Copenhaguen. El noruec va anotar els dos primers gols de la maneta citizen (5-0) al conjunt danès en la primera part (7’ i 32’) i després del descans ja no va sortir. Mitja part, un parell de dianes i a la dutxa. N’acumula 18 en 12 enfrontaments. Una barbaritat; 14 en la lliga i quatre en la Champions League. La golejada dels sky blue ahir la van completar Khocholava (p.p.), Mahrez i Julián Álvarez.

L’equip entrenat per Pep Guardiola, doncs, suma 9 de 9 i està ja pràcticament classificat per als vuitens de final perquè en el seu grup el segon és, amb sis punts, el Dortmund, que ahir es va imposar (1-4) al Sevilla, que juntament amb el Copenhaguen està a la cua amb un punt quan en queden nou per jugar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)