1a divisió

Sampaoli, capítol II

1a divisió. Jorge Sampaoli signa amb el Sevilla fins al 2024 com a relleu de Lopetegui i aquesta tarda dirigeix ja el seu primer entrenament

Jorge Sampaoli està dirigint en aquests precisos instants el seu primer entrenament com a nou entrenador del Sevilla. Aquesta serà la segona etapa de Sampaoli al Sánchez Pizjuán on ja hi va entrenar la temporada 2016/17 com a pas previ abans de complir el somni de dirigir la selecció Argentina. Aquella temporada Sampaoli va aconseguir classificar el Sevilla en quarta posició en la lliga. Ara el seu objectiu serà reflotar un equip ferit anímicament, que dissabte rep l’Athletic dels germans Williams.

Sampaoli ha arribat avui al matí a Sevilla i s’ha allotjat a l’hotel Los Lebreros, situat a pocs metres del Sánchez Pijzuán on en aquell precís moment Julen Lopetegui estava oferint la seva roda de premsa de comiat. Passat i present separats per només 150 metres. Sampaoli sgina fins al 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)