2a divisió FEF

De la necessitat a la urgència

2a divisió FEF. L’Olot rep el Formentera a la recerca d’una victòria que ja és un imperatiu

Olot Formentera

OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Ot Serrano, Urri, Eloi, Busquets, Xumetra i Forgas.BAIXES:Castells, Carles Mas i Blázquez (lesionats).FORMENTERA:Óscar Santiago, De la Mata, Víctor Juan, Mendi, Mena, Iván Alonso, Nando Quesada, Jaime, Ekiza, Dieguito i Górriz.LLOC I HORA:Municipal (12 h).ÀRBITRE:González Rodríguez.

L’Olot no es pot permetre el luxe de no sumar els tres punts a casa sigui quin sigui el rival. La situació del conjunt de la Garrotxa clama el cel i, instal·lat en l’última posició, necessita urgentment la primera victòria de la temporada per escalar alguna posició i veure claredat en un camí que ell mateix s’ha complicat. El Formentera s’ha de convertir en el botxí dels de Manix Mandiola, un punt d’inflexió per encadenar algun bon resultat més i deixar enrere el que s’està convertint a poc a poc en un malson: “Després d’una decepció sempre tens un parell de dies dolents. A partir de dimecres ja t’il·lusiones. No estem contents amb la puntuació, no estem tan descontents amb el joc. Coses puntuals han fet que no haguem sumat el que hauríem merescut, però no estem lluny de guanyar ni de començar a funcionar”, comenta el tècnic basc de l’Olot, sempre optimista amb el rendiment i les possibilitats dels seus.

“El club m’ha transmès tota la confiança. No és una final, les obligacions no milloren res. Estem obligats a jugar bé, a començar a sumar, a il·lusionar i marcar gols a casa davant de la nostra gent. Els hem acostumat malament amb el final de temporada anterior i la pretemporada”, deia Mandiola, que hi afegia: “El Formentera ha guanyat un partit fora de casa, és un rival del nostre nivell. Hem de transformar l’ansietat en lluita i intensitat, però sense tornar-nos bojos. Tenim més necessitat que ells i s’ha de notar.”

El d’Eibar no podrà comptar amb Blázquez ni Castells i tindrà el dubte de Mas, Batalla i Cerdà.

LA PRÈVIA

El Formentera és un rival del nostre nivell. Hem de transformar l’ansietat en lluita i intensitat, però sense tornar-nos bojos
El club m’ha transmès tota la confiança. No és una final, les obligacions no milloren res
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)