1a divisió FEF

El Sabadell s’emporta el duel català (1-4)

Primer triomf a domicili del Sabadell i no ha estat en un estadi qualsevol. L’equip de Gabri ha superat el Barça Atlètic al Johan Cruyff i agafa aire.

El partit ha començat molt bé per al filial blaugrana. Víctor Barberà, en estat de gràcia, ha obert la llauna en la primera pilota que ha tocat (4’). El Sabadell ha empatat gràcies a un gran gol de falta d’Alberto abans de la mitja hora (26’). El duel s’ha començat a decantar cap al costat arlequinat després d’un penal d’Arnau Tenas sobre Moha a les portes del descans. El mateix Moha s’ha encarregat de transformar el llançament.

Si el Barça Atlètic ha començat marcant en l’inici del partit, el Sabadell ho ha fet en els primers compassos del segon temps. Pau Víctor ha encarrilat la victòria amb l’1-3 al minut 47 definint després d’una assistència d’Eudald. El filial blaugrana ho ha intentat, però el Sabadell ha protegit bé els tres punts i Juan Delgado ha rematat la feina amb l’1-4 en el darrer minut del temps afegit.

L’equip de Rafa Márquez cau de la zona de play-off, mentre que el Sabadell abandona de forma momentània la part baixa de la taula.