Copa

L’Europa paga l’efectivitat de l’Oviedo i diu adeu a la copa (1-3)

L’Europa ha quedat eliminat en la segona eliminatòria de la copa femenina després de perdre aquesta nit a casa contra l’Oviedo, en un partit en què ha hagut d’anar a remolc gairebé sempre i en què ha acabat pagant la major efectivitat de les asturianes (1-3).

L’Oviedo s’ha avançat en el marcador al minut 16’ amb un xut de María Ortiz que ha desviat una defensa local i ha acabat al fons de la porteria. Les escapulades han buscat l’empat fins al descans, però l’1-1 ha acabat arribant en l’inici de la segona part amb una bona definició de Bové. L’Europa s’hauria pogut posar per davant, però el travesser ha evitat el gol de Manau i qui ha marcat l’1-2 ha estat l’Oviedo amb una diana d’Isina (62’). Amb el marcador en contra l’Europa ha buscat l’empat amb insistència però no ha tingut encert i l’Oviedo ha acabat sentenciant en els minus finals amb una diana de Kimberlyn (76’). Les gracienques no han abaixat els braços, i fins i tot han marcat un gol anul·lat per fora de joc, però no han pogut retallar la diferència en el marcador.