2a divisió FEF

L’Olot agreuja la seva situació amb una derrota contra el Terrassa (0-3)

L’Olot ha fet un altre pas en fals al municipal, en una mostra més que Manix Mandiola no troba la manera de fer carburar l’equip. El Terrassa s’ha endut un triomf contundent (0-3) que ha quedat decidit en la primera meitat i que ha deixat una sensació pèssima del conjunt garrotxí.

La primera part de l’Olot ha estat horrorosa. Superat en tot pel Terrassa, el conjunt garrotxí ha marxat amb dos gols de desavantatge que haurien pogut ser tres o quatre. Els egarencs, ben posats, han tingut recompensa a la millor sortida amb el 0-1, obra del central Jaouad, que ha rematat molt sol (12’). Poc després, Jordi Cano ha tingut l’oportunitat de fer el 0-2. L’Olot hauria pogut arreglar les coses en una ocasió de David Bigas que Marcos ha tret amb problemes (15’). Cerdà també ho ha provat (21’), però els garrotxins han transmès males sensacions. El segon gol del Terrassa ha arribat en una transició ràpida. Cano ho ha provat, Aythami l’ha recollit i ha batut Batalla (34’). I encara sort que, poc després, el porter local ha evitat el 0-3 del davanter canari (37’). Abans del descans, Marcos ha tret un xut de falta directa de Xumetra.

Manix Mandiola ha retocat l’atac al descans (Forgas i Manel Busquets han entrat per Xumetra i Ferran). Els garrotxins tenien la iniciativa, entre altres coses perquè a l’equip de Jordi López ja li anava bé esperar les seves oportunitats al contraatac. Els garrotxins ho han intentat, però no han estat capaços de fer tremolar els visitants en cap moment. I ha arribat, per acabar-ho d’ennegrir, el 0-3, obra de Serrano (83’).