Copa

El Mollerussa jugarà la copa contra el Rayo Vallecano

Més catalans. El Girona i l’Espanyol s’enfrontaran al Quintanar del Rey i al Rincón, mentre que el Lleida i l’Olot es veuran les cares amb dos equips de segona com l’Alavés i el Llevant, i el Nàstic i el Manresa contra el Racing Rioja i el Pontevedra

La seu de la FEF a Las Rozas ha estat l’escenari del sorteig de copa en el qual set dels vuit representants catalans han conegut els seus rivals en la primera eliminatòria –el Barça és l’únic que n’ha quedat exempt com la resta d’equips que participen en la Supercopa.

L’equip més humil entre els catalans. el Mollerussa de primera catalana es veurà les cares al seu propi camp contra el Rayo Vallecano, actual desè classificat a la màxima categoria del futbol estatal. El conjunt lleidatà ja va jugar el curs passat contra el Getafe en aquesta eliminatòria i intentarà fer-la grossa contra un altre conjunt madrileny que ho posarà molt complicat.

Els dos equips de primera en el sorteig, l’Espanyol i el Girona s’enfrontaran al CD Rincón de la localitat del Rincón de la Victoria de Màlaga i el Quintanar del Rey, respectivament. El conjunt espanyolista disputarà la primera eliminatòria contra un equip que competeix a la territorial andalusa, mentre que els gironins ho faran contra un equip de tercera FEF.

La resta d’emparellaments dels equips catalans han estat l’Olot-Llevant, el Lleida Esportiu-Alavés, el Pontevedra, i el Racing Rioja-Nàstic.

Les eliminatòries seran a partit únic i es disputaran el cap de setmana del 12 i 13 de novembre, l’últim en el qual hi haurà competició estatal abans no comenci el mundial de Qatar.

ELS PARTITS DELS CATALANS

Quintanar del Rey-GIRONA
Rincón-ESPANYOL
MOLLERUSSA-Rayo
Racing Rioja-NÀSTIC
LLEIDA ESPORTIU-Alavés
MANRESA-Pontevedra
OLOT-Llevant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)