2a divisió A

Carlos Martínez s’estrena com a golejador a 2a A amb un trio

Dia per al record de Carlos Martínez, un futbolista català que, amb 36 anys, està vivint la seva primera experiència a segona A. El davanter, que no havia vist porteria en els anteriors partits amb l’Andorra, ha trencat la sequera particular i la de l’equip en les últimes quatre jornades amb una actuació brillantíssima contra la Ponferradina. Carlos ha estat l’autor dels tres gols que han fet caure el conjunt del Bierzo (3-0) i té l’honor d’estrenar-se amb un hat-trick com a golejador a segona A.

Carlos Martínez s’havia atipat de marcar gols a l’Olot, el Vila-real B, l’Hèrcules i l’Andorra, però a segona B no havia fet cap hat-trick. Protagonista de l’ascens històric de l’Andorra, aquesta temporada havia participat en deu dels primers dotze partits, però no havia marcat. I avui ha trigat només set minuts a marcar el primer, en culminar una bona acció col·lectiva de l’equip d’Eder Sarabia. El 2-0 ha arribat en el minut 21, després de recollir, atent, un refús del porter Amir. Ja en la segona part, Carlos ha acabat de destrossar la Ponferradina amb el 3-0, amb retall i xut col·locat (67’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)