Champions

El Madrid es classifica com a primer de grup

El grup era una bicoca i el Real Madrid ho ha aprofitat. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti ha golejat aquesta tarda (5-1) al Celtic, en l’última jornada de la fase de grups i finalitza primer, seguit pel Leipzig que s’ha imposat (0-4) al Xhaktar, que jugarà l’Europa League.

Poca història ha tingut un matx al Santiago Bernabéu que ha estat marcat pels penals, tres n’hi ha hagut en la primera part. Els dos primers favorables a l’equip blanc, transformats per Modric (6’) i Rodrygo (21’). El tercer, pels escocesos, l’ha xutat Josip Juranovic (35’), que s’ha topat amb una aturada de Courtois i ha fallat.

Després del descans, el Madrid ha jugat a plaer. Corrent amb espais, tocant quan no n’hi havien i marcant gols fins a arribar a cinc. Marco Asensio (51’), Vincius (61’) i Valverde (71’) han completat la golejada. Jota amb un golàs de falta (84’) ha maquillat el marcador pel Celtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)