Més futbol

El Llevant les Planes encaixa una dura golejada (5-0)

Partit per oblidar del Llevant les Planes a camp del Sevilla. Les de Sant Joan Despí han encadenat la cinquena jornada sense guanyar després de caure per 5-0.

L’equip de Ferran Cabello ha començat ben situat sobre la gespa, sobretot defensivament. En atac, el primer ensurt del partit l’ha donat el conjunt català després d’un malentès entre la defensa i la portera sevillista que gairebé aprofita Mari Paz per fer el 0-1 (8’). El Llevant les Planes ha avisat amb un bon xut de Laura Martínez des de lluny que ha sortit fora (20’). Tota aquesta bona feina se n’ha anat en orris en una acció desafortunada. Una falta lateral picada per Amanda l’ha desviat Yas Mrabet cap a la seva pròpia porteria (29’). Un cop dur per al Llevant, que ha intentat refer-se fins que s’ha endut el segon càstig. En la darrera jornada del primer temps, Débora s’ha desfet de Laia Parera i ha superat Bacic amb un xut creuat.

Les coses no han millorat després del pas per vestidors, tot el contrari. El Llevant les Planes s’ha anat desfent i els gols del Sevilla han anat caient. Amanda Sampedro, ha sentenciat amb el tercer en el minut 58. Les locals han aprofitat el desordre defensiu de l’equip de Cabello, molt tocat mentalment, per fer més gran la ferida. Martín-Prieto ha fet el 4-0 en el 65’ i Jessica ha situat la maneta en l’electrònic tres minuts després. Les catalanes ho han intentat i han estat a punt de fer el gol de l’honor en un parell d’accions. De fet, Mari Paz l’ha pogut fer en el minut 83, però estava en fora de joc.