2a divisió FEF

Risueño, per revertir-ho

2a divisió FEF. L’Olot anuncia i presenta Jonathan Risueño com a nou tècnic. Amb experiència a l’Hospitalet i procedent del Bogotà FC, el valencià es mostra optimista per capgirar la situació

L’Olot va confirmar l’arribada de Jonathan Risueño com a tècnic del primer equip en substitució de Manix Mandiola. Nascut a Alboraig fa 40 anys, el tècnic té una relativa experiència dirigint equips, tot i que les dues últimes van ser prou profitoses per a ell. El valencià, després de ser-ne el director esportiu entre el 2016 i el 2019, va dirigir l’Hospitalet la campanya 2019/20, en què va aconseguir l’ascens a segona B i el títol de la copa Catalunya absoluta, però el curs posterior no va evitar el descens a tercera. Risueño prové del Bogotà FC, de la segona divisió colombiana, club del qual es va desvincular el mes de juny passat.

“Conec un 98% de la plantilla i són jugadors que m’agraden molt. El grup 3 és igualat i cap equip marca diferències respecte a un altre. L’estat anímic de la plantilla i que els jugadors tornin a creure en el talent que tenen seran factors importants per revertir la situació”, va comentar el flamant tècnic del conjunt garrotxí, que ja va dirigir la primera sessió a les instal·lacions de Royalverd i va ser presentat davant dels mitjans. Els ingredients que vol aplicar el tècnic valencià són clars. Primer recuperar l’equip anímicament i, al mateix temps, aplicar els automatismes amb els quals se sent còmode, d’un caràcter ofensiu, molt diferents dels que aplicava Manix Mandiola: “Hem de tenir un ordre defensiu i ser sòlids, ja que, si no, és complicat guanyar. Hem de ser agressius i guanyadors de duels, ja que els meus equips tenen la característica de tenir un bon toc de pilota, ser verticals i trencar línies”, deia el d’Alboraig, content de l’oportunitat que li ofereix l’Olot de tornar a entrenar a Catalunya: “L’Olot té al darrere una afició identificada amb el club i això és important per a un entrenador, estar en un lloc on hi hagi sentit de pertinença. Estic molt content de l’oportunitat que em donen.”

Risueño debutarà a la banqueta demà en el partit de copa que disputarà l’Olot al municipal contra el Llevant, de segona A (a les 17 h). Fer-la grossa i eliminar el conjunt granota permetria posar una base confortant a l’enèsim nou projecte que iniciarà l’entitat amb la temporada ja començada.

LES REACCIONS

El grup 3 és molt igualat. L’estat anímic de l’equip i tornar a creure en el talent que té seran factors importants per revertir la situació
Els meus equips solen tenir un bon toc de pilota, són verticals i trenquen línies rivals
Jonathan Risueño
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)