Copa Catalunya

S’imposen les categories

Copa Catalunya. El Badalona Futur i l’Andorra disputaran la final després de superar per la mínima el San Cristóbal i l’Olot, respectivament

Olot 0 Andorra 1

OLOT:Arnau Fàbrega, Callís (Xumetra, 83’), Aimar, Gonzalo, Bigas, Èric Vilanova (Ot Serrano, 67’), Urri (Eloi, 83’), Terma, Forés (Forgas, 67’), Ferran Brugué (Manzano, 63’) i Busquets.ANDORRA:Vidal (Ratti, 60’), Morer (Alti, 60’), Bomba, Mármol (Vilanova, 46’), Martí Vilà (Pampín, 60’), Aguado (Iván Gil, 73’), Moha, Hevel, Germán (Albanis, 46’), Bundu i Carlos (Bakis, 46’).GOLS:0-1 (81’) Bakis.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Aimar (44’) i Xumetra (92’); i als visitants Aguado (45+1’), Bomba (79’), Bakis (86’), Ratti (87’) i Altimira (90’).T.V.:cap.

San Cristóbal 0 Badalona Futur 1

SAN CRISTÓBAL:Varo, Sierra (Álex Jiménez, 82’), David López (Lobo, 82’), Ricky, Juan Carlos, Yeray, Guille (Abdeslam, 46’), Ion Vázquez, Kevin (Cañete, 67’), Cantí (Tom Lansana, 67’) i Sanku.BADALONA FUTUR:Becerra, Cristian Márquez, Xavi Molina, Merchán, David Crespo, Adrià Garcia, Facu García, Mateo (Juan Segura, 83’), Andreu Guiu, Larrossa (Matías, 76’) i Fran Carbia.GOLS:0-1 (29’) Andreu Guiu.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Sierra (28’), Cantí (31’), Ion Vázquez (40’) i Juan Carlos (86’); i als visitants Facu García (20’) i Becerra (75’).T.V.:cap.

El Badalona Futur i l’Andorra jugaran la final de la copa Catalunya absoluta després de vèncer per la mínima el San Cristóbal i l’Olot, respectivament. Els dos finalistes van imposar la categoria superior als seus rivals però van haver de suar de valent per continuar lluitant pel títol.

Els badalonins van fer bona la diana d’Andreu Guiu (29’) gràcies al pragmatisme i la bona col·locació damunt del terreny de joc per evitar que el rival els exigís més del compte. La falta de punteria dels terrassencs, el bon treball defensiu escapulat i l’actuació de Becerra van ajudar els d’Oriol Alsina a accedir a l’últim esglaó.

En l’altra semifinal, l’Olot va fer una feina encomiable per contenir la qualitat de l’Andorra, que va fer-se amo i senyor de la possessió d’una pilota a la qual els de Risueño van renunciar per complet. L’esforç dels garrotxins semblava que tindria, com a mínim, el premi dels penals, però una diana de Bakis, ja en el 81’, després d’una jugada individual del jove central Bomba va donar la classificació al conjunt de segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)