Mundial

Fi a dotze anys d’eterna espera

Partit inaugural. Grup A. Qatar i l’Equador obren avui el mundial amb el català Fèlix Sánchez aferrat a una dada històrica: l’amfitrió mai ha perdut en l’estrena d’una copa del món

Qatar Equador

ÀRBITRE:Daniele Orsato (Itàlia).HORA:17 h (La 1)

Qatar ha estat esperant més d’una dècada el dia d’avui. Des que l’aleshores president de la FIFA, Joseph Blatter, va anunciar el 2010 que Qatar seria l’amfitrió de la copa del món del 2022 que el país no pensa en cap altra cosa. Futbol enmig de la tempesta. La controvèrsia per aquella elecció ha omplert portades abans i ho farà durant i després del mundial, però avui també parla la pilota (17 h). Primera participació en una copa del món de Qatar –tercera pitjor en el rànquing de les 32 mundialistes, al davant d’Aràbia i Ghana–, amb el català Fèlix Sánchez al capdavant. Metodologia Cruyff en el partit inaugural del mundial. Sánchez, seleccionador de Qatar des del 2017, és producte de la Masia, escola Barça. Futbol d’atac contra un Equador que ha arribat a Qatar amb una ratxa de 540 minuts sense encaixar cap gol. Serà la quarta participació d’Equador en una fase final d’un mundial i només en una ocasió va superar la fase de grups. Va ser en el mundial del 2006. A favor de Qatar, una dada: mai cap amfitrió ha perdut en el debut.

1
Galíndez
17
Preciado
2
Torres
3
Hincapié
7
Estupiñán
8
Gruezo
23
Caicedo
5
Cifuentes
10
Plata
13
Valencia
19
Ibarra
1
Al-Sheeb
2
Pedro Miguel
15
Al-Rawi
16
Khoukhi
5
Salman
3
A. Hassan
4
I. Mohammed
12
Boudiaf
10
Al-Haydos
19
Almoez Ali
11
Afif
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)