Mundial

La paciència d’Araujo

Lesionat. El central blaugrana, que era un nen d’onze anys quan es va disputar aquell enfrontament, no podrà participar tampoc en el d’avui

Només sis futbolistes (Suárez, Muslera, Cavani, Godín, Cáceres i André Ayew), dels 52 que podrien disputar el matx d’aquesta nit, van ser presents aquella nit de juliol a Johannesburg. No hi era, és clar, Ronald Araujo, aleshores un nen d’onze anys, que va vibrar amb la victòria de l’Uruguai des de Rivera, la seva ciutat natal, i que tampoc podrà jugar avui. El central blaugrana no està encara a punt, després de l’operació a què es va sotmetre fa dos mesos per resoldre l’avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta que es va fer, i, tot i que a l’Uruguai tenien esperances que pogués jugar avui contra Ghana, és aviat. El defensa de 23 anys, que és seguit molt de prop pel Barça en aquest tram final de recuperació, ha de tenir paciència. “Que jugui sempre dependrà de mi, que soc l’entrenador, en primer lloc, i d’un acord a què vam arribar nosaltres amb el Barça, que era que quan el jugador estigués bé físicament, quan tingués l’alta, podria jugar”, va explicar ahir l’entrenador dels charrúas, Diego Alonso. “Tenim contacte permanent amb el Barcelona; vaig parlar amb Xavi, vaig parlar amb el doctor Pruna, vaig parlar amb Mateu Alemany”, va expressar el preparador. “Quan estigui bé podrà participar, el que no podem posar és una data. És una qüestió de l’evolució”, va afirmar Alonso. La propera oportunitat per a Araujo serà, en cas que l’Uruguai es classifiqui, dimarts en els vuitens de final.

LA VERSIÓ ‘CHARRÚA’

“Amb el Barça vam acordar que quan Araujo estigués bé podria jugar”

CONTACTE CONSTANT

“Vaig parlar amb Xavi, amb el doctor Pruna i amb Mateu Alemany”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)