Mundial

Messi torna a marcar i se cita amb Memphis i Frenkie

Qatar 2022. Vuitens de final. Argentina-Austràlia 2-1

Argentina i Països Baixos reeditaran a quarts la final de la copa del món del 78. Messi avança camí. El capità d’Argentina ha tornat a aparèixer contra Austràlia per guiar l’albiceleste cap a la següent ronda. Seu ha estat el primer gol de la nit (35’). Leo ha executat una falta lateral, Austràlia ha refusat en primera instància i el Papu Gómez ha reciclat l’acció. Messi ha combinat amb Mac Allister, aquest ha filtrat una pilota a l’interior de l’àrea i un mal control d’Otamendi s’ha acabat convertint en una passada magnífica per a un Messi que ha definit com tantes vegades hem vist: una passada a la xarxa, toc suau lluny de l’abast de Ryan. Premi en l’únic xut a porteria d’Argentina en la primera part.

Julián Álvarez ha marcat el segon en el minut 57 després d’un error garrafal del porter Ryan, que primer s’equivoca cedint amb la mà cap a la banda i després, davant la pressió de De Paul i Julian Álvarez ha acabat perdent la pilota amb els peus perquè el davanter del City fes el 2-0.

Partit controlat d’Argentina que s’ha embrutat en els últims minuts amb el gol en pròpia d’Enzo Fernández (77’).

Argentina hauria pogut marcar el tercer en infinitat d’ocasions malbaratades per Lautaro Martínez i ha acabat sent el Dibu Martínez qui ha salvat a Argentina en el temps afegit, evitant el gol Garang Mawien Kuol amb una ràpida acció tapant molt bé els espais. Vital el porter de l’Aston Villa en l’última acció del partit. Somriu el Dibu i somriu Messi.