Mundial

Lloris s’unirà avui a la festa dels rècords

El porter Hugo Lloris, amb arrels a Catalunya a través dels seus avis paterns, que van emigrar a França, s’afegirà aquesta tarda en el duel de vuitens de final contra Polònia –si no hi ha cap sorpresa ha de ser el porter titular– a la festa dels rècords interns que està batent la selecció francesa en aquest mundial. I és que després que Olivier Giroud igualés el rècord de Thierry Henry com a màxim golejador de la història de la selecció amb 51 gols en la primera jornada de la fase de grups, Hugo Lloris es convertirà aquesta tarda en el jugador que més vegades ha defensat la samarreta de la selecció francesa amb 142 partits, igualant els que va arribar a disputar l’ex del Barça Lilian Thuram. Serà la segona oportunitat de Lloris per igualar aquest rècord, ja que ja ho hauria pogut fer en l’últim partit de la fase de grups contra Tunísia, però aquell dia el seleccionador Didier Deschamps –forma part dels jugadors que més partits han jugat a la selecció en la novena posició amb 103 partits– va decidir fer rotacions i va apostar per Mandanda sota pals.

“És un gran honor del qual estic molt orgullós, però sent un partit de vuitens de final d’un mundial és una cosa secundària”, va comentar ahir Lloris, que com a capità va ser l’escollit per parlar en la roda de prèvia al duel contra Polònia: “No li trec importància, però ja ho podré assaborir un cop acabi la competició.”

EL SOSTRE

1. Lilian Thuram 142
2. Hugo Lloris 141
3. Thierry Henry 123
4. Olivier Giroud 116
4. Marcel Desailly
6. Antoine Griezmann 114
7. Zinédine Zidane 108
8. Patrick Vieira 107
9. Didier Deschamps 103
10. Karim Benzema 97
10. Laurent Blanc
10 Bixente Lizarazu
El porter igualarà Thuram com el jugador amb més partits a la selecció (142)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)