1a divisió FEF

El Sabadell s’endú un derbi vibrant davant el Nàstic (0-1)

Els arlequinats guanyen per la mínima un partit obert i amb polèmica i tallen les dinàmiques oposades en les quals arribaven ambdós equips

El Sabadell assalta el Nou Estadi amb un solitari gol de Pau Víctor (0-1) i s’endú un derbi català que serveix per trencar dinàmiques. El Nàstic arribava en una ratxa immillorable, quatre victòries i un empat en els darrers cinc partits i ja en zona de play-off; mentre que el Sabadell ho feia de manera antagònica, amb quatre duels seguits sense guanyar i en descens. Una meitat per cada equip, polèmica i tres punts que volen cap a la Nova Creu Alta.

Ha començat el partit intens i amb la intenció de proposar per part dels dos equips. Alternances amb la pilota, malgrat que pràcticament sense ocasions. Però la primera clara ha anat cap dins. Al minut 11, David Astals ha posat una centrada sublim a l’esquena de la defensa del Nàstic per trobar a Pau Víctor, que ha definit amb una rematada de cap brillant. S’avançava el Sabadell. El gol ha afectat el Nàstic i ha donat confiança als arlequinats, que han estat amos i senyors de la pilota la resta de primera meitat. De fet, han pogut ampliar l’avantatge amb una ocasió molt clara de Moha Keita, però ha xutat molt amunt després de quallar una meravellosa jugada individual.

Després del descans les coses han canviat. Li tocava reaccionar al Nàstic i ho ha fet. Els grana han tingut ocasions molt clares per empatar a l’inici de la represa al cap de Guillermo i als peus de Pablo Fernández i l’exarlequinat Aarón Rey.

I Pablo ha estat l’autor de l’acció polèmica del duel. Sobre l’hora de joc, un córner li ha quedat mort al segon pal al davanter asturià, que ha engaltat un xut que s’ha estavellat al travesser i ha botat sobre la línia. Això han pensat l’àrbitre i l’assistent. Mentre els visitants demanaven un possible fora de joc, els locals exigien amb vehemència que la pilota havia entrat.

Però el 0 a 1 s’ha mantingut al marcador, i malgrat que el Nàstic ho ha intentat fins al final, amb diverses ocasions més que han posat a prova a la defensa i el porter del Sabadell, els de Gabri han estat capaços de resistir i han acabat sumant tres punts fonamentals pels seus interessos. Els vallesans surten de la zona baixa i se situen a mitja taula, amb 18 punts. Mentre que el Nàstic es queda amb 22 punts com a sisè classificat, empatat amb el 4t i el 5è i a un del 3r.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)