1a divisió FEF

El Sabadell no pot amb el Real Unión (0-1)

Un solitari gol del Real Unión de Irún ha condemnat el Sabadell. L’equip de Gabri Garcia ha perdut a casa i torna a fer un pas enrere.

El conjunt arlequinat ha començat bé i Sergi Altimira ha avisat en dues ocasions. Primer amb un xut desviat per la defensa (13’) i després amb un remat creuat (37’). La més clara del Sabadell en el primer temps l’ha tingut Pau Víctor. El davanter cedit pel Girona ha desviat una rematada d’Eudald i l’esfèrica ha sortit fora per poc (38’).

El Sabadell ha continuat dominant en l’inici de la segona part i sota la pluja que queia a la Nova Creu Alta. Als sis de la represa, Eudald ha topat amb la fusta en l’oportunitat més clara de tot el partit. Tots dos equips han començat a moure la banqueta a la recerca dels tres punts. Finalment, el premi se l’ha endut qui menys el mereixia: el conjunt visitant. Un servei de córner l’ha rematat Espigares per fer el 0-1 (60’). D’aquí al final, el protagonista ha estat Irazusta, porter del Real Unión. Ell ha negat el gol a Àlex Sala, Morgado i Keita.

Amb aquest resultat, el Real Unión supera el Sabadell en la taula. Els arlequinats són catorzens amb 18 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)