1a divisió FEF

Un gol matiner condemna el Cornellà a Las Gaunas (1-0)

Els verds no han pogut superar un bon Logroñés, però han lluitat per arribar amb opcions fins al final tot i jugar els darrers 20 minuts amb un menys per una polèmica expulsió

El Cornellà ha caigut per la mínima al camp de la SD Logroñés (1-0) en un duel marcat pel gol molt matiner dels locals i per una decisió arbitral polèmica i de difícil comprensió que ha acabat amb Fullana expulsat sobre el minut 70. El Cornellà no s’ha pogut imposar gairebé en cap moment a un bon Logroñés, però no ha deixat d’intentar-ho fins al final, amb opcions.

El partit ha començat de la pitjor manera possible pels de Gonzalo Riutort. Als sis minuts han vist com una centrada de Diego Esteban la rematava sol Julen Monreal. Ha aparegut Anacker amb una gran estirada, però, en el rebuig, Sarriegi l’ha posat al fons de la xarxa. 0 a 1 i el duel costa amunt des de ben aviat. Ha intentat reaccionar el Cornellà, però molt tímidament.

Domini dels locals, que també eren autors de les poques arribades a porteria. Al 18 han tingut el segon amb una doble ocasió que entre Anacker i el desencert de Ribeiro han impedit que es convertís. I a cinc minuts del descans el davanter Silvente s’ha trobat en una situació immillorable dins l’àrea, però ha estat lent en l’execució i se li ha llençat a sobre la defensa verda. Poc del Cornellà en el primer temps més enllà d’alguns trams de possessions llargues de pilota, però ni una sola acció clara de perill generada.

Molt diferent ha estat la represa. El partit ha embogit uns minuts. Una centrada de Kike López des de la dreta s’ha enverinat i ha impactat al pal. La pilota li ha caigut a Alfred Planas que ha posat a prova a Azón en el primer xut a porteria del Cornellà. I en la jugada següent, una pilotada llarga ha trobat l’esquena de l’eix de la defensa dels del Llobregat, però Anacker li ha guanyat la partida a Ribeiro en l’u contra u.

Malgrat que el Logroñés ha tornat a trobar pilota i major facilitat per arribar amb perill, el partit estava completament igualat i obert quan, al minut 70, Fullana ha vist com l’àrbitre li mostrava una targeta vermella surrealista. El balear ha arribat tard i ha travat a Samanes. Una falta clara, segurament de targeta groga. Però absolutament incomprensible una expulsió que ha acabat d’aniquilar les opcions del Cornellà al tram final. No li han perdut la cara al partit els de Riutort. De fet, a dos minuts del 90, Mamor Niang ha tingut molt a prop l’empat en una jugada individual, però el seu xut ha marxat desviat a prop del pal.

Derrota del Cornellà a Las Gaunas, estadi on precisament va aconseguir la seva darrera victòria, davant la UD Logroñés, ja fa vuit jornades. Vuit partits consecutius sense sumar de tres que fan que els verds tornin a entrar a la zona de descens després de moltes setmanes.