1a divisió FEF

Un Sabadell amb molts errors cau contra el Múrcia (3-1)

Els arlequinats s’han vist condemnats per greus errors individuals que els han costat els tres gols en contra

El Sabadell cau a l’Enrique Roca contra el Múrcia (3-1) en un partit amb una primera part en la qual els locals han estat clarament millors, i un segon temps on les errades individuals han condemnat als arlequinats.

El partit apuntava a ser obert i dinàmic. I així ha estat des de l’inici. Els dos conjunts amb ganes de tenir pilota i atacar per fer mal al rival. L’esfèrica ha estat repartida, però les arribades de perill han sigut dels locals al primer temps. En només 20 minuts, Víctor Vidal ha hagut d’intervenir en repetides ocasions amb intents de tota mena. S’ha relaxat el duel a partir de llavors i fins al tram final de la primera meitat, quan el Múrcia ha tornat a apretar i ha pogut tornar-se a avançar, especialment en una acció a les botes de Miku que ha acabat rematant desviat.

I el que no han trobat a la primera meitat els de Mario Simón, els hi han regalat a l’inici de la represa. No havia sortit ni molt menys malament el Sabadell, però un error groller de Gualda en sortida de pilota entregant-li directament al rival a la frontal de l’àrea pròpia, ha acabat amb la finalització de Santi Jara que ha tocat en Pelayo i ha acabat al fons de la xarxa. 1 a 0. I tan sols deu minuts després ha arribat el segon. Una altra pèrdua en sortida, aquesta de Pelayo en banda esquerra. Armando ha robat i ha arribat a línia de fons per posar una centrada sublim al cap d’Andrés Carrasco, que acabava de saltar al camp i ha definit amb contundència.

Semblava la sentència, però quedava molt partit i el Sabadell ja ha estat capaç d’aixecar situacions similars. El primer pas per creure-hi ha arribat en forma d’obra d’art. Falta a la frontal de l’àrea que Juanmi Carrión ha enviat a l’escaire amb una fuetada escandalosa amb la seva cama esquerra. Retallaven distàncies els arlequinats. El partit s’ha igualat i els de Gabri han arribat amb opcions al final, malgrat que sense poder generar ocasions clares per empatar. I en el darrer minut del temps reglamentari ha arribat el tercer. A pilota aturada i en un altre error greu, aquesta vegada de marcatge, deixant rematar sol a l’àrea petita a Alberto González.

El Sabadell encaixa una segona derrota consecutiva que provoca que els arlequinats tornin a caure en posicions de descens.