1a divisió FEF

El Sabadell continua regalant i cau al camp del filial d’Osasuna (2-0)

Els arlequinats han tornat a pagar cares dues errades individuals greus que els hi han costat encaixar els gols

El Sabadell cau al camp del filial d’Osasuna (2-0) en un partit que els arlequinats ja han viscut més d’una vegada aquesta temporada. L’equip no juga malament, competeix genera ocasions i deixa bons detalls amb pilota, però regala gols per errades individuals greus i acaba perdent. El dia de la marmota.

El partit ha estat igualat i extremadament competit des de l’inici. Domini de pilota altern, amb el Sabadell arriscant, com és habitual, davant la pressió intensa del filial navarrès. Els locals són un equip preparat per tenir la pilota, però també dominen el joc directe, i l’utilitzen amb sentit. Ambdós conjunts volien buscar porteria contrària, però les ocasions han sigut escasses al primer temps. De fet, la primera ha arribat al minut 23 i, per desgràcia, com és ja recurrent en aquesta temporada: a partir d’una errada individual. Aquesta vegada d’Athuman, que ha comès un penal groller sobre Iker Benito quan aquest l’ha encarat i superat a l’interior de l’àrea. L’ha transformat amb solvència el blanenc Pau Martínez.

Altra vegada per sota del marcador. Just abans del descans han arribat dues opcions clares, una per cada equip. Primer, Unai Dufur ha rematat al pal un servei de cantonada, i el Sabadell ha respost amb una ocasió clara després d’una passada filtrada que Astals ha rematat sobre el cos del porter Valencia.

I a l’inici de la represa una altra de molt clara pels arlequinats. Una gran acció de Moha ha acabat en una passada en profunditat per Pau Víctor, però Valencia s’ha fet enorme en l’u contra u. I el Sabadell ja coneix de memòria allò de “qui perdona, ho acaba pagant”. No ha tardat ni dos minuts en fer-ho. Una altra errada molt greu en sortida, similar a la de la setmana passada de Gualda a Múrcia, avui d’Álex Sala, ha acabat en una pèrdua a la frontal que Barbero s’ha encarregat d’enviar al fons de la porteria. 2 a 0 i un altre partit totalment costa amunt amb molts minuts per jugar.

I, també com sempre, el Sabadell no s’ha rendit. Però ha continuat el festival de Valencia. Altimira ha trobat de nou a Pau Víctor, però el porter d’Osasuna li ha tornat a guanyar el mà a mà. Gran aturada també a un intent de Marc Vargas. Ho han continuat intentant els de Gabri al tram final, però han estat molt sòlids els de Santi Castillejo.

Nova derrota d’un Sabadell que allarga una dinàmica molt dolenta, marcada per constants errors individuals que costen gols en contra. Els del Vallès s’acomiaden d’un 2022 complicat i ho fan immersos en la zona de descens.