Més futbol

Zico: “Pelé va ser una inspiració”

Arthur Antunes Coimbra, Zico és una de les múltiples veus que ha lloat la figura de Pelé, mort a 82 anys víctima d’un càncer. “Va ser una inspiració per a molts, i encara més per a mi, que jugava en la mateixa posició”, explica Zico, que va succeir Pelé amb el dorsal 10 a la selecció brasilera. “Jo mirava tots els moviments que ell feia per poder repetir-los”, afirma l’ídol històric del Flamengo.

Zico és considerat el successor de Pelé en la següent generació de la selecció, tot i que mai va aconseguir un títol mundial. “L’etern 10 va ser i serà sempre un dels grans ídols del futbol mundial, una inspiració per a totes les generacions”, afirma.

Els excompanys

Diversos excompanys de Pelé, que van jugar el mundial de 1970, han destacat la trajectòria de l’astre. “Vaig tenir l’honor de jugar al costat de Pelé, i també contra ell. Un vertader geni, dels pocs que he conegut”, diu Gerson. Tostao destaca Pelé com una “superestrella”. “Simplement, el més gran de tots els temps”, sentencia Hahirzinnho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)