3a divisió FEF

La zona alta s’escalfa

3a divisió FEF. El Peralada i el Girona B arrenquen l’any i la segona volta visitant aquest migdia el San Cristóbal i la Muntanyesa, respectivament, rivals directes en la lluita pel ‘play-off’

Després de les vacances de Nadal, el Peralada i el Girona B arrencaran l’any aquest migdia amb el primer partit de la segona volta, en què tindran duels importants en la lluita per les posicions de play-off, que ara mateix tanca el Peralada amb 26 punts, tres més que el Girona B, sisè. Tots dos, però, afronten avui visites clau per mantenir-se en la zona noble.

El primer que arrencarà la jornada serà el Girona B, que visitarà el camp de la Muntanyesa (12 h). Els barcelonins ocupen la quarta posició amb els mateixos punts que el Peralada, de manera que el filial gironí els podria avançar en la classificació si suma els tres punts, ja que també va guanyar en el duel de la primera volta. Fins ara, però, la Muntanyesa només ha perdut un partit a casa en tot el curs, contra l’Hospitalet. Mitja hora més tard (12.30 h), el Peralada visitarà el segon classificat, el San Cristóbal, que amb dos punts més que els xampanyers ha estat un dels conjunts més sòlids de la primera volta, ja que precisament només ha perdut un partit i va ser a Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)