La pilota aturada condemna el Peralada (3-1)

El Peralada no ha pogut arrencar el 2023 amb la inèrcia que duia de cinc partits consecutius sense perdre, i és que ha caigut derrotat al camp del San Cristóbal, el segon classificat, que en tot el que portem de temporada només ha perdut contra els xampanyers en el duel de la primera volta. La pilota aturada ha acabat sent el maldecap dels de Miquel Àngel Muñoz, que continuaran una jornada més en la cinquena posició tot i la derrota (3-1).

Quan encara no havia passat pràcticament res destacat sobre la gespa el San Cristóbal s’ha avançat amb un gol de Mario Cantí, que ha arribat bé al segon pal per superar Aroca (21’). En l’acció següent, però, Sergi Solans ha igualat el marcador amb l’1-1 aprofitant una bona assistència de Gelmà (23’). La bogeria, però, ha continuat, i és que en el minut 27’ Ricki ha marcat el 2-1 a la sortida d’un córner. El partit, a banda d’un gol anul·lat a Sergi Solans per fora de joc, s’ha calmat fins a la mitja part.

La segona part ha arrencat amb un intercanvi d’ocasions clares pels dos equips, però el més efectiu ha tornat a ser el San Cristóbal, que en el minut 60 ha trobat el 3-1 amb una remata d’Òscar Sierra a la sortida d’un córner. El Peralada no ha abaixat els braços i ha tingut bones ocasions per tornar a posar emoció al partit, però no ha trobat el camí del gol, mentre que el San Cristóbal també ha tingut accions aïllades per sentenciar. De fet, els dos equips han topat una vegada cadascun amb la fusta, però el 3-1 ha estat definitiu.