1a divisió

Una expulsió rigorosa afebleix el Llevant

Lliga F. L’equip de Cabello competeix, però perd a Lezama contra l’Athletic Club

Athletic 2 Llevant les Planes 0

ATHLETIC CLUB:Quiñones, Oihane, Bibiane, Valdezate, Nerea Nevado, Itxaso, Mariana (Zubieta, 83’), Sara Ortega (Elexpuru, 63’), Clara Pinedo, Jone Amezaga (Eunate, 83’) i Arana (Peke, 63’).LLEVANT LES PLANES:Bacic, Júlia Mora, Berta Bou (Corral, 86’), Laia Parera, Esther, Gantxegi, Irina Uribe, Julve, Rita Chikwelu (Escot, 74’), Laura Martínez (Natalie Muth, 46’) i Yas Mrabet.GOLS:1-0 (62’) Arana. 2-0 (92’) Pinedo.ÀRBITRA:Martínez Martínez.T.G.:Itxasco, Eunate; Muth, Berta Bou i Julve.T.V.:per dues grogues a Gantxegi (58’)

El Llevant les Planes va competir bé a Lezama i va resistir l’empenta de l’Athletic, però va acabar castigat per l’expulsió rigorosa de Nerea Gantxegi (58’). El conjunt de Ferran Cabello va arribar al descans amb l’empat inicial, tot i que l’Athletic va buscar més el gol, va fer un xut al pal i va fer treballar de valent la defensa visitant. Poc després de quedar amb deu, el Llevant va rebre l’1-0, obra d’Arana (63’). Les visitants no es van rendir i Uribe va tenir a tocar l’empat (66’). I, ja en el temps afegit, va arribar la sentència de l’Athletic, amb un gol de Pinedo, que va recollir un refús de la portera Bacic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)