Més futbol

Robert Martínez, nou seleccionador de Portugal

La federació portuguesa de futbol ha anunciat que el català Robert Martínez serà el seu seleccionador fins al 2026. El de Balaguer, que va deixar el combinat belga després de caure en la fase de grups del darrer mundial de Qatar, tenia diverses ofertes sobre la taula, de clubs i seleccions, però s’ha decantat finalment per l’opció portuguesa.

Com ja li va passar amb Bèlgica durant els sis anys que va estar a la banqueta de la selecció, el català comptarà amb una fornada de futbolistes cridats a ser diferencials els propers anys. Si bé haurà de decidir en breu què fer amb la figura de Cristiano Ronaldo amb qui vol parlar, tal com ha assegurat el propi tècnic durant la roda de premsa de presentació, a Portugal haurà de dirigir un conjunt amb futbolistes de la talla de Bernardo Silva, Bruno Fernandes, o els joves Joao Félix, Rafael Leao i Gonçalo Ramos, entre d’altres.

Robert Martínez afrontarà al capdavant de la selecció portuguesa els dos propers compromisos més importants a nivell de seleccions com són l’eurocopa del 2024 i el proper mundial del 2026, sempre i quan classifiqui a l’equip: “El jugador portuguès sempre dona un grau competitiu al seu equip. M’il·lusiona molt el projecte, crec en ell i en el futbol portuguès.Tinc ganes de complir els objectius”, comentava el balaguerí durant la seva presentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)