1a divisió

El Llevant Les Planes es retroba amb la victòria contra l’Alavés (1-0)

El Llevant Les Planes, després de dues jornades, s’ha retrobat amb la victòria contra l’Alavés gràcies a un golàs de Laura Martínez en el minut 80. Amb aquest triomf, el quadre català surt de la part baixa de la taula i se situa desè a l’espera del que facin els seus perseguidors.

El Llevant Les Planes ha començat bé el partit, volent portar el ritme del joc i arribar amb perill a l’àrea contrària. De fet, en la primera part les ocasions més clares han estat pel conjunt català. En el minut 19, en una falta al balcó de l’àrea, Esther Martin ha estat a punt d’obrir la llauna, però el seu xut ha marxat desviat per sobre el travesser. Poc després, en el 24’, Berta Bou ho ha tornat a provar amb una altra rematada que ha marxat fregant el pal. La falta d’encert de cara a porteria i les bones intervencions de la portera visitant Jana han evitat que les de Ferran Cabello marxessin als vestidors amb superioritat en el marcador.

En la segona part, el matx ha estat més igualat, amb arribades per tots dos conjunts. L’Alavés n’ha tingut una de molt clara en el 74’ en la que Doris Bacic ha estat providencial per evitar el primer gol del duel. Un gol que ha arribat en el minut 80 i que ha suposat la victòria per al Llevant Les Planes. Laura Martínez ha engaltat un xut des de la frontal que ha entrat per tot l’escaire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)