1a femenina

El Llevant les Planes no pot amb el contracop valencià (0-3)

Les jugadores de Ferrán Cabello no han aconseguit sobreposar-se al domini del València i han encaixat una golejada per 0 a 3 amb gols d’Anita Marcos, Asun i Chacón. Les visitants han estat radiants a dalt i també defensivament, tot i que el Llevant les Planes ha oposat resistència.

L’equip dirigit per Jesús Oliva ha sortit a per totes i en la primera ocasió que ha tingut de xutar a porteria, la davantera centre Anita Marcos no ha dubtat i la pilota ha perforat la xarxa quan encara no s’havia complert el primer minut de joc. Durant la celebració, la seva companya Portales ha demanat continuar jugant amb el cap fred per no perdre l’avantatge i així ha sigut durant tot el primer temps. El València s’ha dedicat a buscar el contracop i al minut 10 ha pogut filtrar una pilota de forma molt acurada, que Bacic ha aconseguit desviar a córner amb la punta dels dits de la mà. Anita ha volgut sorprendre, de nou, la portera local amb un xut des de la frontal de l’àrea i Berta també ho ha intentat amb un llançament que s’ha perdut per la línia de fons. Després d’encaixar el gol tan matiner, les de Sant Joan Despí han tingut una oportunitat molt clara de gol en un xut de Julve, però la portera Salón ha enviat a córner en una gran aturada. A les acaballes de la primera part, el Llevant s’ha apropat a l’àrea, gràcies a un contracop de Julve que, malauradament, ningú ha pogut rematar.

El Llevant ha sortit disposat a no deixar perdre els tres punts davant les valencianes i en els primers minuts de la segona part ja han tingut un parell d’ocasions. En el minut 66, quan més motivades estaven les locals, un contracop d’Asun ha agafat a la defensa del Llevant les Planes molt avançada i amb un llançament amb la cama esquerra ha batut Bacic. Aquest gol ha enfonsat mentalment les jugadores entrenades per Cabello i Chacón en el 83 ha pogut fer el tercer i definitiu gol del partit.

Les baixllobregatines no estan afrontant una bona ratxa de resultats, ja que dels últims cinc partits, només han aconseguit una victòria.