Més futbol

Sense la columna vertebral

Mundial de clubs. Amb l’absència dels lesionats Courtois, Militão i Benzema, el Real Madrid busca la final contra l’Al-Ahly egipci

Al-Ahly Real Madrid

AL-AHLY:El Shenawy; Mohamed Hany, Mahmoud Metwali, Abdel Monem, Ali Maaloul; Aliou Dieng, El Shahat, Hamdy Fathi, Al-Sulaya; Abdelkader i Sherif.REAL MADRID:Lunin; Carvajal, Nacho, Rüdiger, Alaba; Tchouaméni, Kroos, Modric; Valverde, Vinícius i Rodrygo.ÀRBITRE:Andrés Matonte (Uruguai).HORARI:20 h (Telecinco), a l’estadi Moulay Abdellah de Rabat (Marroc).

No li arriba el mundial de clubs en el millor punt, al Real Madrid. En un moment futbolístic pobre en l’àmbit col·lectiu, amb el soroll al voltant de la figura de Vinícius Júnior i amb els seus jugadors més diferencials lluny de la seva millor versió o lesionats, va veure’s no fa ni un mes sense el primer títol de la temporada, la supercopa, que li va arrabassar el Barça, que, a més, és 8 punts lluny en el lideratge en la lliga. Ara, l’equip blanc es troba al Marroc, amb l’obligació de guanyar el mundial en el qual s’estrena avui (20 h) amb la semifinal contra l’Al-Ahly, d’Egipte, al qual haurà de derrotar per ser en la final de dissabte. “És una oportunitat per prendre un nou impuls per a aquesta temporada, en què tenim molts reptes per aconseguir”, va dir en la prèvia Carlo Ancelotti, que, als problemes que ja té, s’hi suma que no pot comptar amb la seva columna vertebral. I és que ni Courtois, ni Militão, ni Benzema, lesionats, estan a punt per al duel d’aquesta nit i caldrà veure si ho estan per a una hipotètica final.

La teoria diu que el conjunt blanc, campió d’Europa i principal favorit, hauria d’imposar-se a l’Al-Ahly, subcampió d’Àfrica i al torneig com a convidat perquè el campió continental africà, el Wydad AC de Rabat, és l’amfitrió i la FIFA no permet que hi hagi dos equips de la mateixa federació en la competició. Però el futbol, ja se sap, està cada cop més igualat. La principal figura de l’Al-Ahly és Mohamed Sherif, internacional per Egipte. “Contra un equip com el Madrid, no podem tirar-nos enrere”, va afirmar el suís Marcel Koller, tècnic dels egipcis.

LaLiga denuncia racisme

L’ens presidit per Javier Tebas va presentar una denúncia als jutjats d’instrucció de Palma pels insults racistes a Vinícius Júnior durant el Mallorca-Madrid a Son Moix. És la sisena denúncia que LaLiga presenta per insults o càntics d’aquesta mena a Vinícius. N’hi ha tres que van ser arxivades pels fiscals delegats per als delictes d’odi a Barcelona, Mallorca i Madrid, i les altres dues s’estan tramitant, a Valladolid i a Madrid.

L’Al-Hilal guanya el Flamengo i espera la final

El campió de la lliga de campions d’Àsia va fer saltar la sorpresa i va superar (2-3) el de la Libertadores amb doblet de Salem Al-Dawsari i un gol de Luciano Vietto. Al-Hilal, primer finalista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)