Més futbol

Acusació també insta a mantenir Dani Alves en presó preventiva

L’advocada de la víctima de Dani Alves ha demanat avui que el brasiler continuï en règim de presó preventiva sense fiança, com a resposta al recurs que va presentar el lletrat Cristóbal Martell el passat 30 de gener, una setmana després d’assumir la defensa del jugador, contra l’empresonament d’Alves. Ester García, la representant legal de la noia de 23 anys que acusa el lateral de violació, ha explicat en el seu escrit d’oposició que “a més dels nombrosos indicis de criminalitat, subsisteix el risc de fuga, essent necessària la mesura cautelar imposada per garantir la presència durant tot el procediment, fins que recaigui una resolució en ferm”. L’acusació particular segueix, d’aquesta manera, el mateix camí que dilluns ja va manifestar la fiscalia.

En el recurs presentat per Martell se sol·licitava la sortida d’Alves del centre penitenciari Brians 2 assegurant que el brasiler es quedaria a Espanya esperant data pel judici, al·legant que té domicili i lligam familiar a Barcelona. Per comprovar la permanència al territori i evitar una possible fugida durant la seva condició de llibertat provisional, el representant legal del jugador proposava la retirada tant del passaport brasiler com de l’espanyol, dur una polsera telemàtica i anar a firmar al jutjat en la periodicitat que requerís la jutgessa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)