3a divisió FEF

Tres punts per fer un salt més

3a divisió FEF. El Girona B supera el Tona en el primer temps i s’apropa al ‘play-off’

Tona 0 Girona B 2

TONA:Blanquera, Sebas, Dan Coll, Lluc Banús (Dídac Serra, 73’), Ferri, Casca, Pau Juvanteny, Enric Vallés (Arnau, 81’), Marc Roquet, Nil Salarich i Adrià Casanova (Ale Gaitán, 58’).GIRONA B:Lucas, Marc Alegre, Oriol Comas, Marc Fuentes, Almansa, Antal, Marc Domènech, Dani Torices (Biel Farrés, 74’), Richmon (Manu, 89’), Shin (Artero, 74’) i Dawda (Kemo, 81’).GOLS:0-1 (16’) Dawda. 0-2 (32’) Antal.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:A Lluc Banús i Dídac Serra, del Tona, i a Dawda, Marc Alegre, Dani Torices i Oriol Comas, del Girona B.T.V.:Cap.

El Girona va fer la feina i es va endur els tres punts del camp del Tona (0-2). Els gironins van plantejar un partit seriós, tancat al darrere, ordenat sense generar espais al rival i veloç i efectiu per trenar contracops. El primer gol del filial blanc-i-vermell va arribar així amb un Dawda que va aprofitar a la perfecció una passada de la mort per batre Blanquera (16’). Un quart d’hora després, Antal va assestar un cop mortal als osonencs aprofitant una jugada plena de rebots, mal refusos i rematades per establir el 0-2 que seria definitiu i donaria tres punts d’or als d’Axel Vizuete per continuar fent camí i enganxar-se a les posicions de play-off d’ascens, ara ja a només quatre punts.

En la segona part, la tònica va ser igual. El Tona no trobava la manera de fer mal als gironins, que en alguna contra tímida van poder fer la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)