Champions

Bayern i Milan s’emporten el primer assalt

Vuitens de final. Els bavaresos han tombat el PSG per la mínima, mentre que els italians n’han tingut prou amb un gol de Brahim davant el Tottenham

La Champions ha tornat amb els dos primers partits dels vuitens de final. L’eliminatòria estrella entre el PSG i el Bayern, la reedició de la final del 2020, ha estat controlada pels alemanys fins que ha entrat Mbappé. Tot i això, els bavaresos s’han imposat per la mínima (0-1). També per la mínima, el Milan ha derrotat el Tottenham a San Siro (1-0).

El Bayern ha estat el clar dominador de la primera meitat. Els bavaresos han exercit una pressió que ha anul·lat el conjunt local, incapaç de mantenir la pilota. El Bayerm trepitjava àrea, però no inquietava la porteria de Donnarumma, a part de topar-se amb un gran Sergio Ramos. Només quan Messi agafava la pilota semblava que el PSG podia generar perill, però l’argentí estava massa sol.

El guió s’ha repetit en els primers compassos del segon temps, amb la diferència que el Bayern ha trencat la igualada. Una bona centrada de Davies l’ha rematat Coman completament sol al segon pal (53’). El PSG ha trobat en l’entrada d’Mbappé l’aire fresc que necessitava en atac. Tot i així, el Bayern ha estat a punt de sentenciar en dues accions de Choupo-Moting i Pavard, però Donnarumma ha estat immens sota pals (63’ i 64’). Els parisencs han reaccionat i Mbappé ha fregat l’empat en un remat rebutjat per Sommer amb la cara (74’). En la continuació, el porter ha aturat un xut de Neymar que ha recollit el mateix Mbappé en fora de joc i el gol no ha pujat en l’electrònic. Tampoc el que ha fet al minut 82, aprofitant una bona jugada entre Neymar i Nuno Mendes, que estava més avançat. El Bayern ha acabat amb deu per l’expulsió de Pavard, però no ha patit per endur-se la victòria.

Brahim dona el triomf al Milan

El conjunt italià tornava als vuitens de final nou anys després i ha fet el primer pas en l’eliminatòria davant un Tottenham poc brillant sobre la gespa de San Siro. El conjunt rossoneri n’ha tingut prou amb un gol de Brahim Díaz als 7 minuts de joc. El jugador cedit pel Madrid ha aprofitat un doble refús de Forster per empènyer l’esfèrica amb el cap al fons de la xarxa. Els anglesos ho han intentat a pilota aturada, però sense perill, i han reclamat un penal de Kjaer sobre Kane per un cop a la cara del capità.

En el segon temps, el Milan ha atacat millor i ha desaprofitat l’opció d’afrontar el partit a Anglaterra amb un avantatge més gran. De Ketelaere i Messias n’han tingut dues de molt clares, mentre que el Tottenham ha tingut moltes dificultats per generar accions en atac.

La tornada de tots dos duels serà d’aquí a tres setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)