Premier

El City supera l’Arsenal (1-3) i assalta el lideratge

Tot i ser virtual perquè els de Pep Guardiola han jugat un partit més, el Manchester City és el nou líder de la Premier. I és que els cityzen han superat aquesta nit l’Arsenal en el partit corresponent a la jornada 12 (1-3) i l’avancen en la classificació per la diferència de gols general, i és que els dos equips estan empatats ara a 51 punts.

Com era d’esperar el duel ha estat vibrant, amb l’Arsenal d’Arteta disputant i, fins i tot, traient la possessió al City de Guardiola. Tot i això el partit, amb un ritme altíssim, ha estat igualat i a la mitja part s’hi ha arribat amb empat a un al marcador després que De Bruyne avancés els visitants en el 24’ i Saka, de penal, empatés en el minut 42. En la segona part el guió ha estat igual, però el Manchester City ha estat molt més letal de cara a porteria i ha aconseguit la victòria gràcies als gols de Grealish (1-2, 72’) i Haaland (1-3, 82’).