1a divisió

Quique Setién: “En el futbol hi ha moltes coses podrides”

L’entrenador càntabre ha volgut mantenir-se al marge d’opinar sobre el ’Cas Negreira’ malgrat fer crítica social

El ’Cas Negreira’ és a l’ordre del dia, i està apareixent com a tema en moltes de les rodes de premsa dels entrenadors de la primera divisió espanyola. Un dels preguntats ha sigut Quique Setién, exentrenador del Barça i actualment en el Vila-real, en la prèvia del partit d’aquest cap de setmana al camp del Mallorca. “Al futbol i a la vida, hi ha moltes coses podrides, i amb el pas dels anys t’adones que tens molt poca capacitat per canviar-ho”, es lamentava. Setién afegia que en el món del futbol “hi ha molta gent que no ha xutat mai una pilota i li ha tret un benefici a l’esport per sobre de les seves possibilitats”. Ha volgut tancar el tema recordant que on hi ha diners, s’hi mouen interessos, fet que provoca aquest tipus de situacions.

Més enllà de la polèmica, ha comentat la situació de l’equip, ja que tenen innumerables baixes per lesió. “Estan millor, però encara tenen molèsties”. Ha confessat que tots els lesionats, menys “el pobre Coquelin”, tenen possibilitats de jugar, però que el català Gerard Moreno ho té certament complicat.

Preguntat sobre com afrontar aquestes baixes, ha mostrat la seva confiança amb els jugadors del filial. “Comptem amb la sort de tenir els jugadors del segon equip, que, malgrat la inexperiència, ens poden ajudar”. Referent a fer fitxatges, no contemplen acudir al mercat d’agents lliures per reforçar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)