1a divisió FEF

El Barça Atlètic no passa de l’empat a Bilbao (1-1)

Empat poc satisfactori del Barça Atlètic. Els blaugranes només han pogut esgarrapar un punt al camp del Bilbao Athletic, equip que ocupa les places de descens del grup 2 de la primera federació (1-1).

El partit no ha començat gens bé per a l’equip de Rafa Márquez, que ha vist com al minut 9 ja anava per darrere en el marcador. Goti ha obert la llauna amb una rematada amb la cama esquerra des de dins l’àrea. Un cop dur per al filial blaugrana, que ha intentat tornar en el partit de mica en mica. Tot i així, només un remat de Chadi Riad ha pogut inquietar mínimament la porteria local. Ha estat una primera part igualada i que s’ha tancat amb una gran picabaralla entre tots dos equips i un repartiment de targetes grogues.

El Barça Atlètic ha arrencat millor en la segona meitat i no ha trigat massa a empatar. En el minut 57, Marc Casadó ha recuperat la pilota i l’ha cedit a Víctor Barberà que ha marcat amb suspens, ja que la pilota ha tocat al travesser, ha entrat en la porteria i ha sortit. La resta de minuts han passat sense massa ocasions, si bé el Barça Atlètic ha intentat buscar la victòria sense èxit.

El filial blaugrana suma 35 punts i en la propera jornada rebrà la visita de l’Alcoià.