1a divisió FEF

El Nàstic s’enfonsa al camp del Numància (3-1)

Els granes s’han avançat ben aviat amb un gol de Quintanilla, però un segon temps esperpèntic i ple d’errors grollers els ha condemnat

El Nàstic de Tarragona cau al camp del Numància (3-1) en un segon temps tràgic, un festival d’errors grollers que els ha permès als locals remuntar el gol inicial d’Álex Quintanilla.

Ha començat molt bé el partit el Nàstic, en un inici similar al que li va donar la victòria al camp de l’Intercity. Arribades amb perill i efectivitat. Al minut 8, un servei de cantonada executat per Andy l’ha pentinat Guillermo i l’ha posat al fons de la porteria Quintanilla. A partir del gol, res a les àrees. Partit controlat pel Nàstic en el primer temps, sense concedir un sol xut a porteria.

Però res no canvia. El Nàstic no deixa de regalar jornada rere jornada. I el Numància ha passat de perdre a tenir el partit sentenciat en 25 minuts. Primer, penal absurd de Gorostidi. L’ha aturat Dani Parra, però Mancebo ha arribat al rebuig per empatar. Deu minuts després Rubén Mesa ha rematat sol a la petita una gran centrada de Carrillo per posar-se per davant. I el mateix Mesa, tres minuts després, s’ha trobat una pilota morta al punt de penal que ha aconseguit enviar al fons de la xarxa. I s’ha quedat aquí gràcies a Dani Parra. Ha aturat un segon penal a Carrillo, comés per Joan Oriol.

Derrota dura i dolorosa. Els tarragonins no deixen de concedir, i és impossible competir en una categoria tan igualada i tancada donant facilitats als rivals. El segon temps ha estat un homenatge al carnaval per part del Nàstic, un festival d’errors grollers constants i incompareixença a camp contrari. L’equip es queda a sis del play-off i podria acabar la jornada molt a prop del descens. Situació límit. I res no millora, al contrari, va a pitjor.