1a divisió FEF

El líder destrossa un Nàstic en estat crític (0-4)

L’Eldenc ha golejat al Nou Estadi davant un conjunt tarragoní que es troba en una situació límit i amb unes sensacions nefastes des de fa jornades

El Nàstic de Tarragona perd a casa davant el líder de la categoria, l’Eldenc (0-2), i agreuja encara més la crisi per la qual passa. El conjunt grana encadena tres derrotes consecutives, s’acomiada de manera pràcticament definitiva de l’objectiu del “play-off” i li toca pensar en salvar la temporada per evitar un final que podria ser dramàtic.

No ha sortit malament el Nàstic al partit. De fet, en els primers vint minuts els locals han estat superiors als alacantins. Guillermo ha tingut una doble ocasió clamorosa per avançar als de Tarragona, però, primer el porter Vallejo i després una errada inexplicable en la definició han frustrat l’opció.

Quan les coses no funcionen, res surt bé. El Nàstic no ha marcat i ha vist com Pablo Fernández havia d’abandonar el camp lesionat. I l’Eldenc no ha fallat en la primera arribada. Com és ja habitual, problemes pel Nàstic en la defensa de l’àrea. Centrada lateral d’Álex Martínez i Manu Nieto s’ha avançat al seu marcador per rematar al pal curt de Manu García i anotar. Situació límit i el líder s’avançava al Nou Estadi. I fins aquí ha durat el partit.

Control absolut de l’Eldenc davant un Nàstic que ho intentava sense cap idea ni encert i amb la sensació d’estar en estat crític. A l’inici de la represa ha arribat el segon. Nova centrada lateral i gran rematada de Nieto al segon pal per signar el seu doblet.

Per posar més llenya al foc, al 67 Pedro Del Campo ha estat expulsat per doble groga. I l’Eldenc no ho ha desaprofitat. Ha pogut fer sang sense un esforç excessiu.

Joel Jorquera ha posat el tercer empenyent a gol una bona passada des de la línia de fons. I Cristian López ha anotat el quart amb un autèntic golàs per l’escaire.

El Nàstic està en un moment duríssim. A l’UCI en estat crític. I, des de fa jornades, no mostra cap argument per pensar que la situació millorarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)