1a divisió FEF

Dani Vidal es converteix en primer entrenador del Nàstic; Alonso i Comamala, cessats

El club ha decidit cessar a entrenador i director esportiu després de la contundent derrota davant l’Eldenc i la crisi de l’equip

El Nàstic ha decidit acomiadar a l’entrenador, Iñaki Alonso, i al director esportiu, David Comamala, després de la contundent derrota a casa davant l’Eldenc (0-4) i la mala dinàmica de l’equip. Dani Vidal, segon entrenador, agafarà les regnes de la plantilla fins a final de temporada.

El Nàstic encadena tres derrotes seguides i està molt lluny de l’objectiu d’acabar a la zona alta de la taula per optar a l’ascens. De fet, els tarragonins són força més a prop de les places de descens, i la dinàmica i sensacions són molt negatives.

Per aquest motiu, el club ha decidit cessar a Iñaki Alonso, que va arribar fa poc més d’un mes substituint a Raül Agné. A més, també ha prescindit del director esportiu, David Comamala, arribat aquest estiu al Nou Estadi, on ja havia estat en temporades anteriors.

Dani Vidal tindrà ara l’objectiu de revertir el rumb i salvar la temporada evitant un final desastrós i que seria dramàtic per l’entitat. Sergi Parés substituirà a Comamala al capdavant de la direcció esportiva, rol que ja tenia fins que va arribar el mateix Comamala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)