1a divisió FEF

La pluja obliga a suspendre el segon temps del Sabadell - Logroñés amb 1-0 (47')

La intensitat de la pluja i les condicions del terreny de joc han obligat a posposar el duel que guanya el Sabadell al minut 47 gràcies a un golàs de Cristian Herrera

Vespre de bogeria a la Nova Creu Alta. La intensitat de la pluja i l’estat en el qual ha deixat el terreny de joc han obligat a aturar i suspendre el partit entre el Sabadell i la UD Logroñés.

S’ha pogut disputar la primera meitat. L’àrbitre ha retrassat uns minuts la represa per la intensitat de la precipitació, i quan s’ha posat en marxa, al 47 de partit, l’àrbitre ha ajornat definitivament la disputa de la resta d’enfrontament.

Però la bogeria no ha estat només meteorològica. S’han jugat dos minuts de segon temps, suficient perquè Cristian Herrera s’inventés un dels gols de la temporada. En la sacada d’inici de la segona part, aprofitant la situació, ha xutat directament a porteria i ha enviat la pilota a l’escaire per sobre del porter Daza. Un golàs que deixa amb avantatge al Sabadell, pendent ara d’acordar la nova data per reiniciar i finalitzar el duel davant els de Logronyo, rival directe i enfonsat en la zona de descens.