1a divisió

El Cadis demana parar la lliga

El partit entre el Cadis i l’Elx del passat 16 de gener encara cueja. El club andalús va impugnar aquell duel, que va acabar en empat (1-1), perquè els visitants van empatar amb un gol “en un clamorós i flagrant de joc, no susceptible d’interpretació”. Una jugada polèmica que es va produir en el minut 81 i que ni Del Cerro Grande ni l’àrbitre del VAR, Iglesias Villanueva, van apreciar.

Ara, el Cadis ha informat que ha presentat un recurs al TAD contra la resolució del Comitè d’Apel·lació de la RFEF, que va declarar-se incompetent per conèixer la sol·licitud d’impugnació. El club gadità continua demanant la repetició parcial del partit a partir del minut 81, quan el marcador encara era d’1-0, i fins i tot sol·licita mesures cautelars com la suspensió temporal de la lliga fins que “es resolgui l’expedient per part dels òrgans competents”. El Cadis creu que aquesta proposta “resulta absolutament necessària per salvaguardar la integritat de la competició i garantir l’equitat i la igualtat dels clubs participants d’aquesta, evitant una adulteració indesitjada de la competició, fruit d’un error tècnic arbitral, manifest, greu i negligent que, en aquests moments, és encara reparable i reversible”.

El club finalitza el comunicat assegurant que el TAD hauria de dictar aviat una resolució favorable als seus interessos i que qualsevol decisió contrària a l’exposada “comportaria una greu afectació a la integritat i al mateix desenvolupament de la competició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)